Járólap (Taposó)

Leírás:

A Kunplast által gyártott járólapok újrahasznosított, hőre lágyuló műanyagból készülnek, aminek köszönhetően nagyban hozzájárulnak környezetünk megóvásához.

A hatszög alakú lapok egyszerűen összeszerelhetőek egy összefüggő felületté akár ideiglenes, akár tartós használatra, úgy szilárd, mint laza szerkezetű talajon.

A három – egymással szemben álló - oldalakon illesztő füleknek és a másik három oldalán fülhöz illő mélyedések vannak kialakítva, így a járólapok gyorsan és könnyen összeszerelhetőek.

Az innovatív burkolat lehetőséget biztosít építési, ill. felújítási területeken ideiglenes járdaként, de alkalmazható a szabadtéri fesztiválokon, rendezvényeken, füvesített udvarokon gyalogút vagy tipegő kialakítására is. Szükség esetén a rendezvény után vízsugárral könnyen lemoshatóak.

Használat után felszedhetők és raktározva bármikor újratelepíthetők.

Terhelhetőségük rendkívül magas, tehergépjárművek súlyát károsodás nélkül is elbírják, valamint ellenállóak üzemanyag, motorolaj, és egyéb vegyi anyagokkal szemben.

Anyaga: PP

Szín:

 - vevői igény szerint (reguler anyagból bármilyen színben)

 - akciós (színkikötés nélkül darált anyagból)

Külső mérete: 408 x 465 x 40 mm

Kiadóssága: 7,2 db/m2.

Egy járólap tömege 1,9 kg.


Javasolt alkalmazási területek:

 

-         ideiglenes/állandó járdák és  járófelületek kialakítása építkezéseken, rendezvényeken, fesztiválokon; kocsibeállók és parkolók kialakítása.

 


8000 Székesfehérvár, Zsurló utca 12.

+36 20 223 3822

+36 22 510-010

karsaigarden@karsai.hu